Reikä lattiassa – vihdoinkin

Ilon päivä: aamulla pidettiin remontin ensimmäinen yhteinen työmaakokous rakennusmestarin ja kirvesmiehen kanssa. 

Talossani on kolme kerrosta. Keskimmäisessä asumme, yläkerta on talvella kylmää / kesällä kuumaa tilaa, alakerrassa on sauna ja pesukone. Asuinkerroksen ja alakerran välillä ei ole kulkua talon sisältä vaan ulkokautta, joten näin talvisaikaan emme käy saunassa kovin usein ja pyykinpesurupeamat muistuttavat kiinalaista pesulaa.

Nyt mulla paitsi suunnitelma myös piirrustukset  (ja rakennustarkastuksen lupa) tilanteen muuttamiseksi: lattiaan puhkaistaan aukko rappusille ja henkilökohtainen hygieniamme paranee sen jälkeen huomattavasti! Sitä ennen tosin täytyy alakertaan tehdä lämpöeristys, pystyttää pari seinää ovineen ja tehdä lattiat, puhkaista aukko välipohjaan ja tehdä rappuset – noin mutkat suoristaen. Tätä varten on olemassa ammattimiehet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s