Väliaikainen vesiputki paikoillaan

Hauhonkujan viemäri- ja vesijohtosaneeraus on ripeää toimintaa: Aamulla töihin lähtiessäni kadulla oli kaksi kaivuria, urakoitsijan pakettiauto, vesilaitoksen säiliöauto ja paku, viisi työmiestä – ja kaksi valtavaa kuoppaa.  Töistä iltapäivällä tullessani jäljellä oli vain yksi kaivuri ja väliaikainen, muovinen vesiputki tien vieressä.

Kotona kraanasta tuli valkoista vaahtoa. Työmaainsinöörin ohjeiden mukaan lasketin hanoista riittävästi vettä, jotta ilmakuplat poistuivat putkista ja väliaikainen vedenjakelu saatiin toimimaan normaalilla tavalla.

”Miss’ siintääpi veet, viini on vaahtovin—”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s