Täkki huutaa tasaraitaa

sänky-ja-vihreä-seinä

Mikä kuvasta puuttuu?

Tietenkin Marimekon vihreävalkoinen Tasaraita-pussilakanasetti. Mutta ei kauan:

Osallistuin Vihreän talon järjestämään tasaraita-arvontaan, ja onni suosi. Finnish Design Shop lähetti raitapaketin kotiin suorastaan viivana. Vilpitön ja valtava kiitos kummallekin taholle: tuote tuli hyvää kotiin, jossa rakastetaan Marimekon muotoilua aina kylppäristä keittiöön.

Tänään on pyykkipäivä ja lakananvaihtopäivä, ja kerrankin voi sanoa JIPPII.

P.S. Sitä olen pitkään miettinyt, miten bloggaajat suorittavat arvonnat. Kun osallistujia on miltei tuhat, ei lappusia kirjoitella käsin ja leikellä saksilla hatusta nostettaviksi auliiden gerlandereiden valvonnassa. Tähän on varmaan joku satunnaislukuapuväline olemassa? Kertokaas.

7 ajatusta artikkelista “Täkki huutaa tasaraitaa

  1. Juu random.org arpoi ja bloggaaja laski kommentteja sen antamaan lukuun asti. Vaikka ylevämpää olis kyllä ollu jos Aulis G. olis virallisesti valvonut 🙂 Onnittelut vielä uusista raidoista, kivaa että tulivat sukkelaan perille!

    Tykkää

  2. Paluuviite: Kierrätyskelpoiset huonekalut Luotsi-säätiöön | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s