Kaikki muusi ei eilen ruualla mennyt, mutta sehän olikin pussista hätäpäissä tehtyä. Kaikki kaaliraaste meni.
Illalla tein rieskoja: jämämuusin sekaan jauhoa, muna, suolaa sekä kuivattua persiljaa väriä antamaan. Taputtelu pellille ja kuumaan uuniin vartiksi. (Googlen mielestä Myllyn paras oli mullen paras).
Iltapalaksi syötiin kuumina voimariinin kanssa muutama, ja aamulla jatkettiin samalla linjalla juuston kanssa.
Muusia jäi vielä jääkaappiin. Mitähän siitä tekisi?
Kokeile mokkolettuja eli vastaavan tyyppinen massa kuin rieskoissa, mutta paistat ne voissa/margariinissa pannulla. On hyvää!
TykkääTykkää
Jos jotain paistaa voissa, niin ei voi olla pahaa!
TykkääTykkää
Tai laita joukkoon muna, pursota tai nostele kökköjä pellille ja paista uunissa lisäkkeeksi. Duchesse perunat.
TykkääTykkää
Kartanon herttuatar kiittää vinkistä. Pursottimella tehtynähän niistä saa todella upeita: ei uskoisi, että pussimuusista on kyse.
TykkääTykkää