Oikotie vie mennessään

Vastakohtana lehden rivi-ilmoitukselle Oikotie tarjoaa monenlaista tilastotietoa. Olin laittanut asuntoni hiljaiseen myyntiin ja kerran vuorokaudessa sain tiedon ilmoitukseni katselijoista. Viiden vuorokauden saldo oli 242 katselua, joten muutin hiljaisen myynnin tavalliseksi myynniksi. Ilmoituksessani oli Muuta myynti-ilmoitukseksi -nappi, jonka takaa löytyivät linkit verkkopankkeihin. Klik klik, 99 e ja ilmoitus oli julkinen.

Oli mielenkiintoista nähdä myös talon hintatietoja (myyntipyynti ja vuokraus) ja alueen hintakehitys kaupungin yleiseen verrattuna. Vaikka pyynti- ja kauppahinta ovatkin eri asioita, niin kyllä ne käsikkäin kulkevat. Tätäkin palvelua tutkimalla tiedän, että kaksioni hinta on kohdallaan

Nyt vain puuttuu se ostaja! (Ja jos sitä en tätä kautta saisikaan, niin kokenut tietää enemmän kuin lukenut.)

3 ajatusta artikkelista “Oikotie vie mennessään

  1. Kaksio ollut viikon julkisesti myynnissä: katseluja 540 mutta ei yhtään yhteydenottoa. HäSan asuntoliitteessä juuri välittäjät mainostivat, että asunnoista alle 10 % ostetaan suoraan yksityishenkilöltä; mahtoiko olla tilastotieto vai myyntipuhetta?

    Tein vähän muutoksia ilmoituksen sanamuotoon: täsmensin myyntihintaa ja velatonta hintaa sekä nostin leipätekstin ’otsikoksi’, että asuntoon pääsee 75 000 eurolla.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s