Kaksi katsojaa, yksi tarjous

Oikotien kautta tuli sunnuntaina ja tiistaina soitot kerrostalokämpästä. Sunnuntain soittajalle kävin näyttämässä asuntoa maanantaina (onneksi vuokralaiselle sopi nopea varoitusaika), ja tiistain soittajalle vielä samana päivänä (edelleen kiitos vuokralaiselle joustavuudesta).

Maanantain näytön jälkeen ostajakandidaatti jäi miettimään avokeittiön rakentamista keittiöksi: miten, millainen, maksu? Lupasin hänelle muutaman päivän miettimisaikaa.

Tiistain katsoja ei niinkään kiinnittänyt huomiotaan puuttuviin keittiön seiniin vaan katseli maisemaa, mietti lähistön palveluita ja kyseli yhtiön tilaa ja mahdollisesti tulevia kunnostuksia. Kävimme ihailemassa näkymiä myös mattoparvekkeelta ja totesimme kellarikomeroiden olevan aina samanlaisia.

Tiistainen katsoja tiesi heti olevansa oikeasti kiinnostunut ja lupasi tehdä tarjouksen. Jo samana iltana sainkin kivaa sähköpostia.

Keskiviikkona ilmoitin tilanteen muuttumisesta maanantaiselle katsojalle, joka sanoi, ettei lähde kisaamaan asunnosta. Saatoin siis hyväksyä saamani tarjouksen ja ryhtyä miettimään myymisen seuraavia toimenpiteitä. Taas konsultoin taloyhtiön isännöitsijää, joka oli ollut erinomainen tietolähde prosessissani tähänkin saakka.

Nyt odotan, että saan asunnosta käsirahan (tämän älysin ilman konsultaatioitakin). Vasta sen jälkeen otetaan seuraavat askeleet.

Yksi ajatus artikkelista “Kaksi katsojaa, yksi tarjous

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s