Vesiepisodin jälkiselvityksia, osa 1

Viemärivedet tihkuivat talooni viime maanantaina. Puolen vuorokauden toiminnan jälkeen akuutti ongelma oli ohi, mutta hoidettavaa riitti edelleen viikko tapahtuman jälkeen:

  • Soitin lokapalvelun työnjohtajalle kysyäkseni kosteusmittausta. Sieltä luvattiin varmistaa toimeksianto vesilaitokselta ja palata asiaan. (Odotan.)
  • Ilmoitin vakuutusyhtiölle tapahtuneesta kaiken varalta, vaikka vesilaitos, lokapalvelu ja siivoojat ovat paikallistaneet syyn kaupungin runkoverkkoon. (Toivoimme yhdessä, että tähän asiaan ei tarvitsisi enää palata.)
  • Olin saada ns. p-halvauksen tänä aamuna hampaita pestessäni, kun vessanpöntöstä alkoi yhtäkkiä kuulua korinaa ja vesi lähti altaasta kun Cuppa Töölöstä. Onneksi kyse oli viemäriputken pesusta ja kuvauksesta, jonka oli kerrottu tapahtuvan viikon sisään: nyt putki tyhjennettiin ja huuhdottiin ja sinne ujutettiin kamera, jotta saatiin selville runkoverkon kunto ja tukoksen mahdollinen syy. (Ihan vaan sen takia, ettei tarvitse käydä aamuin illoin alakerran lattiakaivoja tarkastamassa.)
Toivon, että ei tarvitse postata jälkiselvityksien kakkos- tai kolmososaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s