Joululahja etukäteen

Tällä viikolla saunassani kävi kosteusmittaaja. Olin tilannut tarkastuksen taannoisen tulvan takia ja varannut siihen ohjeen mukaan hyvin aikaa. LT:n mittaaja kävi läpi niin lauteiden aluset kuin pesuhuoneen seinät (lattioiden lisäksi tietty) ja totesi, että kuivaa on. ”Tällaisia tuloksia on mukavaa kertoa.” Ja ennen kaikkea kuulla! Kirjallinen raportti tuli sähköpostiini saman päivän aikana.

Myös vakuutusyhtiöni Pohjantähti osallistui lahjaan kustantamalla kosteusanalyysin. (Ainoat materiaaliset tappiot tästä casesta olivat siis ne kolme räsymattoa, joista rakensin padon pesuhuoneen ja pukuhuoneen väliin. Ja se kahden litran kolapullo, josta leikkasin pohjan pois, jotta pääsin kauhomaan viemärivettä ämpäriin.)

Kiitos. Kyllä kelpaa joulusaunoa.

Yksi ajatus artikkelista “Joululahja etukäteen

  1. Paluuviite: Pohjarakenne « Sairiö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s