Tuomelan koululaiset tutustuivat vanhaan kirjastotaloon

Tuomelan koulu on käyttökiellossa, ja ensi lukukautena eka- ja tokaluokkalaiset opiskelevat vanhassa kirjastossa keskustassa. Koululaisille ja heidän vanhemmilleen järjestettiin tänään tutustumistilaisuus uusiin väistötiloihin. Ja rakennushan on rakennuksena hieno!

Ortodoksikirkko valmistui viime vuosisadan alussa kolmen tien rajaamalle pikkutorille. 1920-luvulla  sipulit kuorittiin, ja tilasta tehtiin kirjasto kuudeksikymmeneksi vuodeksi. Ennen Tuomelan koululaisia penkkejä kuluttivat mm. Tampereen yliopiston täydennyskoululaiset ja Suomen yrittäjäopiston opiskelijat.

Moottoritien katetyömaa on kivenheiton päässä.

Varsinainen koulutyö alkaa täällä 14.8.2012. Oma luokka on käyty tarkastamassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s