Ruotsinlaivalla

Ruotsinristeily perinteiseen tapaan: uhkapeliä, tanssimista, juomista, paljasta pintaa, kuumia öitä ja aamulla suu kuin beduiinin sandaali.

Ruotsinristeily lasten kanssa: uhkapeliä, tanssimistä, juomista, paljasta pintaa, kuumia öitä ja aamulla suu kuin beduiinin sandaali.

Tehtiin syysloman alkajaisiksi päivä Tukholmassa -risteily, joka toteutti normikaavaa. Hytissä pelattiin ankarasti Mustaa pekkaa, kävelykadulla osallistuttiin showryhmän jälkimaininkeihin, noutopöydässä oli juomahanat ja hyttikäytävällä limpsa-automaatti, meillä ei ollut pyjamia mukana, nukuin toisen lapsen kanssa/osittain alla yläsängyssä ja hytin ilmastointi kuivatti nenän ja kurkun vissynkittaamisesta huolimatta.

Serenade purjehtii Suomen lipun alla. Komentosiltakäynnilla opimme, minkä värinen tämän hylkeen silmä on.

Kävelykatu levittää laivaa jonkin verran. Koko laiva on reilut 30 metriä leveä, parisataa pitkä, ja savupiippu keikkuu kuudenkymmenen metrin korkeudessa.

Shown nimi ei ollut Pako lakanaköydellä.

Tanssiryhmä viihdytti ensin kävelykadulla ja sitten kuulemma yökerhossa. Lauantai-illan rock’n’rollin ja pyhäpäivän boogie-woogien erotti tanssijoiden erilaisista vaatteista.

Illan buffan jälkeen riitti aamulla kuppi kahvia, puolikas pasteija ja hedelmäsalaatti.

Tervetuloa Pohjolan Venetsiaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s