Ehdokas vastaa äänestäjälle – case Tuomelan koulu

Olen Hämeenlinnan yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen sihteeri. Olemme pyrkineet vaikuttamaan Tuomelan koulun tulevaisuuteen niin yhdistyksenä kuin yksityishenkilöinä: olemme mm. ottaneet kantaa, tehneet vetoomuksen, esittäneet kysymyksiä ja vaatineet vastauksia, perustaneet nettiadressin, kirjoittaneet asiasta, lähestyneet päättäjiä, antaneet lausuntoja* sekä edustaneet vanhempia, asukkaita ja veronmaksajia sekä tietysti itseämme.

Lopullinen päätös Tuomelan koulun remontista tai uudisrakennuksesta tehdään tiettävästi marraskuussa, vaikka budjetissa ilmeisesti valmistellaan peruskorjausta*. Yhdistys lähetti viime viikolla kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsenille sähköpostia, jossa muistutimme keväisestä vetoomuksestamme ja yhdistyksen kannasta. Vastaanottajia oli vajaat 60. Kolme vastasi.

Vanhempana, asukkaana ja veronmaksajana olen iloinen, että äänestin heistä yhtä.

(*Hämeen Sanomien koko juttu vaatii kirjautumisen palveluun.)

4 ajatusta artikkelista “Ehdokas vastaa äänestäjälle – case Tuomelan koulu

 1. Oi voi… Mistähän sitä aloittaisi?

  Tuo on niin samperin tuttua, mutta aina se jaksaa suututtaa silti. Lyhytnäköisyys! Jos hintaero vanhan korjaamisen ja uuden rakentamisen välillä on noin pieni, on ehdottomasti järkeävää räjäyttää vanha taivaantuuliin ja rakentaa uusi.

  Luin adressinne ja allekirjoitin sen – teillä on hyviä pointteja, muitakin, kuin lasten terveys. Mutta se näissä ehdottomasti kuitenkin on tärkeintä ja ikävä kyllä homeremontin onnistumisesta ei ole takeita.

  Tämä aihe on minulle niin omakohtainen, että sylettää teidän puolesta. Voimia sinne – ja mainiota kuulla, että äänestit hyvin.

  Tykkää

 2. Museovirasto ei ikävä kyllä ole asiantuntija homekorjausten suhteen, mutta tuollaisella lausunnolla voi muuten vaan olla ikävän suuri painoarvo.

  Luulisi, että tuo aiempi päiväkotiesimerkki saisi päättäjät miettimään, mikä on järkevin tapa laittaa rahaa likoon. Toivotaan parasta!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s