Uusi keittiön ilme vetimet vaihtamalla

Tuntuuko tutulta?

Kevätaurinko paistaa ja paljastaa armotta kuluneet keittiökaapit ja väsähtäneet vetimet. Maailma ikkunan ulkopuolella herää eloon tulvien kirkkautta ja raikkautta, mutta seinien sisäpuolella on vielä tylsä talvi.

korkkivetimet-keittiön-kaapissa

Kokonaiseen keittiöremonttiin, kaapinovien vaihtoon eikä edes maalaamiseen tarvitse kuitenkaan ryhtyä. Ilmettä saa uudistettua pienemmälläkin ja hyvinkin nopeasti: kaapinovet puhdistetaan huolellisesti, minkä jälkeen vetimet vaihdetaan uusiin.

Tarjolla on laaja valikoima vetimiä jokaiseen makuun. Myös hintahaitari on laaja: yksittäisen vetimen voi saada muutamalla eurolla, mutta kalleimmat maksavat kymmeniä tai jopa satoja euroja kappaleelta. Kaikkien vetimien ei kuitenkaan tarvitse olla samanlaisia, vaan kokonaisuuden voi rakentaa teemaltaan ja tyyliltään yhteensopivista, joskin erihintaisista tuotteista.

Satsaus mieleiseen kyllä kannattaa.

moetin-korkki-keittiölaatikon-vetimenä

 

3 ajatusta artikkelista “Uusi keittiön ilme vetimet vaihtamalla

  1. Saanko lainata idean kansalaisopiston kierrätysmateriaalikurssille? Vaihtelua klipsulaukkujen, kierrätyspaperin, huovutustonttujen, kahvipussikassien, risukranssien yms maailmaan. Voitais vaikka aluksi kiertää Salon kuppilat ja sitten uudet nupit koulun kaappien oviin. Säästötalkoosalo kiittää jo etukäteen! Ja takajalkaan uudet korot kevään kunniaksi!

    Tykkää

  2. Paluuviite: Uusi keittiön ilme verhot vaihtamalla | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s