Tuu kattoon kattoon!

Rännien puhdistamiseen kätevin väline oli istutuslapio. Taloni mansardikatto on vuodelta 1929. Alkuperäiseksi katoksi se on kestänyt varsin hyvin, mutta joistain saumoista ja rei’istä pääsee sateella vettä sisään. Vintti on kylmää, tuulettuvaa tilaa, joten pisara siellä ja toinen täällä ei ole katastrofi.

Edellisen kerran yritin saada jotakuta ammattilaista paikalle antamaan arviota korjauksesta puolitoista vuotta sitten. En saanut, joten kaveri antoi hätäapua liimapaikkauksella. Nyt asia on jälleen ajankohtainen, kun lumet ja jäät sulavat ja valuttavat kosteutta parista kulmasta sisään.

Pari tuntia sitten aloin uuden kyselykierroksen ja laitoin viestiä kolmeen firmaan. Ensimmäisestä tuli soitto alle puolen tunnin päästä, ja miehet olivat pihalla kymmenen minuttia siitä! Nyt on käyty katolla ja katon alla ja tarjous urakasta (pesu, tarkastus, kittaus, maalaus) on luvattu toimittaa pikaisesti. Toivottavasti yllätyn siitä yhtä iloisesti kuin tähänastisesta palvelusta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s