Kyllä kesä kastelee, minkä kuivaa

image

Internetissä todettiin, että pyykin kasteleminen narulla on tarpeetonta. Niinhän se on, mutta lomalla on niin kiire maata aurinkosäällä rannalla, että pyykkejä ei jouda ajattelemaan saati pilviä kyttäämään. Hyvä kun ehtii kaiken kiireen lomassa konetta pyöräyttää!

Mulla oli juuri yksi pyykkitelineellinen ulkona kolme päivää. Aurinkoinen sää kuivatti narun alkupään siihen mennessä, kun olin saanut kassin ripustettua, mutta sitten lähdettiin uimaan ja vaatteet jäivät a) narulle b) rannalle. Muutama päivä meni, ennen kuin minä ja kuivat vaatteet kohdattiin seuraavan kerran telineen tienoilla.

Yksi ajatus artikkelista “Kyllä kesä kastelee, minkä kuivaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s