Junior Master Chefin tomaattikeitto

Työkaverin tyttö osallistui Junior Master Chef -kisaan ja voitti. Hyvä Erika!

junor-master-chef-erika

Työkatsomon kannustus palkittiin tänään, kun Erika toi meille lounasta, kermaista tomaattikeittoa. Aiemmin olimme päässeet jo voittokakun makuun, kun tulokset paljastettiin, mutta tänään siis paikalle tuli myös Junior Master Chef itse. Tunnelma oli kuin nimmarikeikalla, kun paikalliset paparazzit panivat kamerat laulamaan.

Erika kertoi kokemuksiaan kisasta ja jutteli muutenkin ruuanlaitosta, joka on tällä hetkellä harrastus mutta tulevaisuudessa ehkä ammatti. Kisassa oli kuulemma mukavaa olla mukana, ja maineen, kunnian, palkintojen ja kokemuksien lisäksi matkaan tarttui uusia, hyviä ystäviä.

Tärkein tieto kuitenkin tässä:

Tomaattikeitossa oli valkosipulia ja sipulia freesattuna, tuoretta tomaattia kaltattuna ja freesattuna, tölkkitomaattia runkona ja kermaa pehmentäjänä. Mausteina mm. suolaa, sokeria, timjamia ja limettiä. Maistui!

P.S. Koulun pinaattikeitosta Erika ei juurikaan välitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s