Miksi käyttäisin neuleharppua?

Muutama viikko sitten ostin kirppikselta neuleharpun. En ollut koskaan ennen käyttänyt sellaista, ja pitikin ensin googlettaa, 1) mikä on laitteen nimi ja B) miten sitä käytetään. Molempiin tuli selvennys, mutta nyt itse kokeiltuani totean, että ilmankin voisi elää.

En keksinyt mitään syytä, miksi harpulla neulominen olisi nopeampaa tai monipuolisempaa kuin pyörö- tai tavallisten puikkojen käyttäminen. Harpulla on todella hidasta neuloa enkä ihan heti keksinyt tapaa (enkä löytänyt ohjetta) erilaiseen pintaan kuin mitä puikoilla saa tehtyä. Onko tässä joku juttu, mitä en tajua?

wpid-neuleharppu.jpg

Testasin tason neulomista (kuva) ja suljettua neuletta. Tason purin pois ennen kuin kaulaliinassa oli kunnon alkuakaan, mutta putkilo osoittautui sopivan kokoiseksi matalalle kaulurille ja väljälle pipolle. Talvea odotellessa! Ja mahdollisen käsi-invaliditeetin: neuleharppu on kuulemma oiva apuväline yksikätiselle neulojalle.

2 ajatusta artikkelista “Miksi käyttäisin neuleharppua?

  1. Paluuviite: Kirpputorit: hyödyllistä ja hyödytöntä, mutta halvalla | Sairio

  2. Paluuviite: Haastava haaste | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s