Lundia Gym

Teitkö sinäkin uudenvuodenlupauksen? Aloittaa uusi, aktiivinen ja terveellinen elämä? Kuntoilla säännöllisesti? Vahvistaa lihaksia toimistotyön vastapainoksi? Saada voimaa ja kestävyyttä?

Aloitit innolla? Ostit kuntosalikortin ja uudet treenivaatteet? Järjestelit aikatauluja ja hommasit lastenhoitoa? Jätit saunakaljat juomatta ja söit salaattia joka aterialla?

Ja nyt tuo kaikki on jo jäänyt. Kuntosalilla kävit muutaman viikon, mutta sitten et enää jaksanut. Rankan työpäivän jälkeen et enää voinut kuvitellakaan lähteväsi erikseen punttisalille tai jumppaan – eikä sinulla olisi ollut siihen aikaakaan kodinhoidolta ja perheen yhteiseltä ajalta. Tai hankit ostoskanavalta ”kokonaisvaltaisen kotikuntosalin”, joka nyt vie tilaa ulkovarastossa epämääräisenä läjänä karvapohjasuksien ja kuntopyörän vieressä. Tämäkin elämäntapamuutos jäi hetkelliseksi haihatteluksi, etkä saanut sitä sovitettua omaan elämääsi osaksi tulevaisuutta.

Älä enää tyydy kertakäyttöisiin yrityksiin tai toimimattomiin laitteisiin! Hanki itsellesi loppuelämäsi kestävä ratkaisu, joka kulkee rinnallasi niin arkena kuin pyhänä ja jota voit käyttää muuhunkin kuin hauislihaksen herättelyyn.

Osta Lundia-kirjahylly.

Lundia-sarja on monikäyttöisyydessään, laajennettavuudessaan ja kestävyydessään verraton hankinta. Sitä voi käyttää kuntoilun lisäksi säilytyskalusteena tai muuna huonekaluna, ja kauniin designin ansiosta se on myös sisustuselementti.

Lundian modulaarinen rakenne oli vallankumouksellinen, ja aikojen saatossa ideaa on yritetty apinoida. (Varo halpoja kopioita.) Peruselementteinä toimivat päätytikkaat ja hyllylevyt, joita yhdistellään toisiinsa tukiristikoiden ja kannakenastojen avulla. Elementtien koot vaihtelevat, joten jokainen löytää varmasti omalle kunto- ja tavoitetasolleen sopivan setin. Lisäpainoiksi käyvät kuntoilijan valitsemat muut kodin esineet: kirjasarjat, kovakantiset, pokkarit, luentomonisteet, koriste-esineet, lehtien vuosikerrat, koulukirjakokoelmat, käsipainot, legolaatikot, modeemit, johdot, kahvikupit, viinilasit, tykinkuulat, alasimet, omenalaatikot jne. Lundia-sarjaan voi siis liittää myös muita tuotelinjoja ja -merkkejä, joten muunneltavuuden mahdollisuudet ovat loputtomat.

Edistyneille kuntoilijoille on saatavilla useita advanced-osia, mm. pöytälevyjä, laatikostoja, kaapinovia, sängynjalkoja, -laitoja tai pohjalevyjä. Tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti.

Lundia-kuntoilun periaate on yksinkertainen. Osia irrotetaan toisistaan, ne siirretään toiseen paikkaan ja kiinnitetään jälleen yhteen. Harjoituksen rasittavuutta voi kukin säädellä itselleen sopivaksi peruselementtejä ja lisäosia muuntelemalla. ”Kirjoituspöytä” on perusharjoite, jossa pöytälevy ja hyllyjalat siirretään toiselle puolelle huonetta joko tavaroiden kanssa tai ilman. ”Kirjahylly”-harjoitteen rasittavuutta voi säädellä niin siirrettävän kokonaisuuden, lisäpainojen kuin siirrettävän matkakin avulla. Hyvin suosittu bonustreeni on ”Mallaus”, jossa Lundia ja lisäpainot siirretään esim. toiseen huoneeseen ja hetken arvioinnin jälkeen palautetaan takaisin alkuperäiselle paikalleen. Edistyneet käyttäjät voivat harjoittaa kehoa ja mieltä esim. ”Parvisängyn” kokoamisella ilman alkuperäisiä – tai muitakaan – ohjeita.

Harjoitteiden rajana on vain käyttäjien mielikuvitus.

Lundia Gym on koko perheen harrastus: tekemiseen ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet muksusta mummuun oman tasonsa mukaisesti. Lundia Gym mukautuu käyttäjien elämäntilanteisiin – tarvittaessa järjestelmää voi varastoida vaikka kylmällä vintillä. Lundia Gym on kotimainen tuote, jonka käyttöikä on pitkä. Elinkaarensa loppupäässä Lundia ei pääty mikromuoviksi kalan elimistöön vaan korkeintaan pienhiukkaseksi sinitaivaalle.

Lundia sopii jokaiselle ikään, kuntoon tai asuinpaikkaan katsomatta. Muuta sinäkin elämäsi – ja sisustuksesi – Lundia Gym -järjestelmän avulla!

Lundia Gym -järjestelmä on joustava. Sitä voi säilyttää käyttökertojen välissä vaikka kylmällä ullakolla – ja täyttää lisävarusteilla.

Jätä kommentti