Missä markkinoida?

Laitoin kerrostalokaksiosta omaan intraamme ilmoituksen, johon tein linkit Oven jakopalvelun kuvakansioon. Viikon aikana kuvia on käyty katsomassa n. 40 kertaa, mutta yhteydenottoja ei ole tullut.

Tein kahdenlaisia A5-lappuja. Yhdet laitoin talon kumpaankin rappuun, neljä vein lähikauppojen ilmoitustauluille. Paperi on poikinut yhden yhteydenoton: ilmoitukseni oli nähty talossa, ja henkilö lupasi lähteä pankkiin kysymään lainaa. Uutta soittoa ei ole vielä kuulunut.

Oikotiellä on ilmainen hiljainen myynti, jossa voi testata kiinnostusta kohteeseen. Rakensin sinne ilmoituksen eilen, tänään se julkaistiin, ja tilastoja pitäisi näkyä vuorokauden kuluttua. Tämä ei vielä ole myynti-ilmoitus – ne ovat maksullisia – vaan voin testata, kuinka paljon asuntoni kävijöitä oikeana kohteena kiinnostaisi. Ihan mielenkiintoinen palvelu, ja todella hyvä asiakaspalvelu: tänä aamuna Oikotieltä soitettiin ja käytiin vielä prosessi läpi.

Yksi ajatus artikkelista “Missä markkinoida?

  1. Oikotiellä on trafiikkia: ensimmäisen vuorokauden aikana ilmoitusta oli katsottu 126 kertaa. (Kukaan ei tosin ollut korvamerkinnyt taloa, mutta meillähän ei pruukata tehdä numeroa.)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s