Ostamiseen tarvitaan rahaa

Oman talomme ehdollinen tarjous meni juuri umpeen. Tarjoaja ei saanut myytyä omaa paritalon puolikastaan meille sopivassa ajassa, joten laitamme talomme yleiseen myyntiin. Kerrostalokaksion kohdalla sama homma: kiinnostunut ostaja ei saanut omaa rahoitustaan järjestymään eikä Oikotien yli kuudestasadasta katsojasta kukaan muu ole ottanut yhteyttä.

Soitin siis eilen välittäjälle, jonka kautta taannoin talomme ostimme – sovimme tapaamisen meille kotiin sunnuntaiksi. Välittäjä itse asuu samalla kadulla, joten yhteydenpito on varmasti mutkatonta. (Tie ei tosiaan tee tällä kohdalla yhtään mutkaa.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s