Sairio hukkuu roskaan

Käytiin viemässä lasia keräykseen. Näkymä peruskorjattavan tien vieressä oli tällainen:

Paperinkeräysastia pursusi paperia ja paperikasseja, samoin niitä oli pöntön ympärillä.

Mitä ajattelee ihminen, joka jättää paperikassinsa täyden keräysastian viereen? Ei  ainakaan tule mieleen, että tämä astia on täynnä, joten täytyy viedä paperit jonnekin muualle? Ei pälkähdä päähän, että vieressä on tietyö, joten tyhjennysauto ei pääse lähelle vähään aikaan? Ei tunnu siltä, että itse olisi vastuussa tuottamastaan jätteestä ja roskasta?

Kyllä minä jo paperista mieleni pahoitin, mutta vielä se, että metalli- ja lasinkeräyksen takana oli kasapäin tavallista talousjätettä ja lasten turvaistuin! Toivottavasti lapsi ei ollut kyydissä kun isä tai äiti harjoittivat vastuullista ympäristöpolitiikkaa omilla kotinurkillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s