Ystävänpäivän aamiaismuna

Jos haluaisi paistaa ystävälle ystävänpäivänä ystäväkananmunan, niin se kannattaisi tehdä peltiseen piparimuottiin: on aika lailla näyttävämpi kuin tavalliseen paistomuottiin tehty ympyrä tai pannulle epämääräisesti levinnyt ameeba.

On myös mahdollista ostaa nimenomaan kananmunan paistamiseen tarkoitettu sydämenmuotoinen silikonimuotti – sillä on vähän heikompaa leikata piparitaikinaa mutta muotin nostaminen kuumalta pannulta on huomattavasti helpompaa.

P.S. Pannussa on ensin paistettu pekonia. Sydämellistä ystävänpäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s