Turvallisuutta taloon

Montako humanistia tarvitaan ostamaan taloon turvallisuusjärjestelmä palo-, murto- ja muine hälytyslaitteineen? Yksi, kunhan se on ensin analysoinut myyntimiehen retoriikan ja ennakoinut seuraavan siirron: ”Mitä sinä saat kaupasta yhdellä eurolla?” -> Järjestelmän kuukausimaksu on varmaan jotain kolmenkympin luokkaa.

Alueellamme on ajellut Verisuren myyjiä kauppaamassa turvallisuusjärjestelmiä koteihin. Menetelmä on yksinkertainen: myyjä tulee tarjoamaan ilmaista turvallisuuskartoitusta ja pyytää mahdollisuutta kertoa yrityksen palveluista. Tunnin aikana testataan palohälyttimet, käydään läpi paperisulkeiset, vakuutetaan talon omistaja kattavan turvajärjestelmän tarpeellisuudesta sekä tehdään tarjous tai kaksi, josta halvemmasta ei voi kieltäytyä. Nimet paperiin ja sopimus asennuspäivästä niin pian kuin mahdollista.

Asiakkaan ei tarvitse kuin toivoa, että on tehnyt täysin tarpeettoman hankinnan, jota ei kertaakaan tarvita mihinkään tarkoitukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s