Sarvikuono kylpyhuoneessa

Kuva: verkkoapteekki.fi

Kohu-uutisesta huolimatta jatkan nenäkannun eli sarvikuonon säännöllistä käyttämistä. Huuhtelu ei missään nimessä poista nuhaa (juuri alkoi noin kuudes viikko niistämistä),  mutta pitää sieraimet auki ja saa ihmisen tuntemaan, että oikeasti tekee jotain terveytensä eteen.

Lisäksi huuhtelu on näyttävä ohjelmanumero: ”Vau äiti kuinka hienosti osaat ton nenäjutun”. Oikeastihan tarvitsee vain kallistaa päätä ja hengittää suun kautta, mutta sillä tempulla saa lasten jakamattoman huomion ja hetken hiljaisuuden.  Jo siitä syystä kannattaa kokeilla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s