Metsäsienikeittolounas

Suppilovahverokeitosta ei ole mitään muuta pahaa sanottavaa kuin että se on vähän ruman näköistä. Maku sen sijaan on erinomainen, ja tekeminen todella vaivatonta: sulatetaan pakastimesta viime vuoden sieniä, heitetään ne kattilaan kuullotettujen sipulien sekaan, lisätään vettä ja kanaliemikuutio ja keitellään vähän aikaa. Surrataan sauvasekottimella suhteellisen sileäksi sekä annetaan aplodit ansiokkaasta alliteraatiosta. Ennen tarjoilua kattilaan kaadetaan kermaa, silputaan persiljaa ja murustellaan sinihomejuustoa, jos sitä on.

Paahdettu ruispala sulaa suussa kuin voi paahdetun ruispalan päällä.

(Inspiraatio tämän postauksen otsikkoon tuli mainiosta FB-ryhmästä ”Väkisinmakuupussi”.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s