Glittertatska ei kaduta

image

Tänä kesänä kiinnitin rannoilla huomioni ihmisten tatiointeihin: niitä on valtavasti. Ja niitä on valtavia: kolibri nilkassa on ihan passé. Nyt pitää olla tulisilmäinen belsebuubi lapaluusta toiseen ja mielellään vielä etukautta.

Me hyppäsimme lasten kanssa trendin harjalle  kimalletatuoinneilla. Otsaan liimattu turkoosi tiara ei kaduta seuraavana päivänä, sen kun voi nypätä helposti irti ja vielä siirtää kaverin käteen. Ja kämmenselän kuvat voi panna vaikka peiliin odottamaan iltapesun ajaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s