Lämmityskausi alkoi

Satoi varmaan koko yön. Aamulla ikkunat olivat huurussa alareunoistaan ja mittari näytti hädin tuskin kymmentä astetta: päätin käynnistää lämmityskauden ja ilmalämpöpumpun. Tuli sitten samalla puhdistettua viime talven pölystä ne suodattimetkin – huh, mikä mattapinta! Siinä olisi yhdelle jos toisellekin linnulle hyvät pehmusteet pesään. (Olisi pitänyt hoitaa puhdistus keväällä parhaaseen pesänrakennusaikaan.)

Ensi yöksi on uhkailtu hallalla. Ja vasta lauantaina oltiin rannassa uinti- ja eväsretkellä noin kolme tuntia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s