Henkarillisella tuorepastaa neljä kiloa kirjoja

Avokadopastan isä ja äiti ovat myös Facebookissa. Safkaa-kirjan sivulla haastettiin avokadopastan tekijät kuvaamaan tuotoksensa ja julkistamaan kuva seinällä – osallistujien kesken arvottaisiin Otavan kirjapaketti.

Herkullisen näköisten ruokakuvien ottaminen on ammattilaisten hommaa. Niinpä postasin seinälle kuvan henkarilla kuivuvasta tuorepastasta. (Siitä tuli tuntia myöhemmin myös oikea ruokalaji, joten en huijannut.) Ja kuinka kävikään: sain ’mainiosta’ kuvastani palkinnoksi kirjapaketin! Suuret kiitokset, Hanna G., tänään menen petiin joko Paul Svenssonin tai Juha Itkosen kanssa.

Tarinan opetus? Älä tee samaa kuin muut tekevät, niin voit erottua joukosta.

Joskus jopa positiivisesti.

Yksi ajatus artikkelista “Henkarillisella tuorepastaa neljä kiloa kirjoja

  1. Paluuviite: Mankelointihommia | JuhlaQuu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s