Työmies, mikset soita?

Taidan olla ihan naiivi? Kuvittelen, että kun mies sanoo soittavansa, se soittaa. Varsinkin kun sille lupaa vielä maksaa.

Kaksi tuoretta esimerkkiä:

  1. Puhun henkilökohtaisesti ja kasvokkain taloni edessä urakoitsijan kanssa, ja kerron tarvitsevani tiettyä työtä. ”Puhut oikealle firmalle, tätä juuri teemme, kyllä voimme sen tehdä!” Sitten pyydän hinta-arviota urakasta: ”Tarkistan materiaalien hinnan ja soitan sulle tällä viikolla.” Seuraavalla viikolla soitan itse, ei vastausta. Koetan vielä toisen kerran: ”Tuut-tuut-tuut”.
  2. Tutun suosittelema ammattilainen tulee sovitusti paikalle ja näytän hänelle, missä tarvitsen apua. Hän sanoo, mitä pitäisi tehdä, miten kauan siihen menee ja mitä se maksaa. Hän jopa aloittaa työn, tekee tunnin – mutta poistuu sitten jonkun osan puuttuessa ja lupaa palata asennuksiin materiaalin hankittuaan. Kolmeen viikkoon ei kuulu mitään, ei edes puhelimesta ”Tuut-tuut-tuut”.

Pitäkää tunkkinne, pihtinne, kirveenne, vatupassinne, kaivurinne ja tulityökorttinne. Miten teidät saa kiinnostumaan? Olisko se se perinteinen ”Mennäänkö meille, mulla on viinaa”?

4 ajatusta artikkelista “Työmies, mikset soita?

  1. Paluuviite: Ja työmies soittaa « Sairio

  2. Paluuviite: Pesuhuoneen putkitöiden lopputarkastus tehty | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s