Kierrätyskutsuilla vanhoille vaatteille kenkää

image

Olin serkun luona vaatekierrätyskutsuilla. Idea on loistava: joka mimmi tuo liian pienet, isot, vanhat, väärän väriset tai muuten sopimattomat vaatteensa yhteiseen kasaan, ja siitä kasasta voi sitten penkoa itselleen kuin uusia vaatteita. Muotinäytöksen ja kuulumisten vaihdon lomassa juodaan kahvit ja ihastellaan toisille istuvia vaatteita.

Vaikeinta jutussa on viedä kotiin vähemmän vaatteita kuin mitä kutsuille on tuonut. Jos kaikki onnistuvat vähentämisen tavoitteessaan, illan emäntä saa ilon viedä loput vaatteet lopulliseen keräykseen.

Kiitos osallistujille: piikkikorot ja ruutulippis saavat uuden elämän hyvässä kodissa!

7 ajatusta artikkelista “Kierrätyskutsuilla vanhoille vaatteille kenkää

 1. Tämä on todellakin erinomainen idea. Samalla tulee sekä tavattua rakkaita vanhoja ystäviä että tutustuttua uusiin upeisiin naisiin. Näiden iltojen anti on niin monisyistä, että sitä on vaikea arjen aherruksessa uskoakaan.

  Ja vaikeaa on myös uskoa, minne luulen mahduttavani kaikki ne uudet hurmaavat vaatteet ja asusteet? Juuri kun luulin tyhjentäneeni kaapit kaikesta turhasta…

  Tykkää

 2. Ne saappaat olivat sinulla kyllä aivan mielettömän tyylikkäät. Mitä väliä sillä, jos ne jalassaan ei voikaan haravoida lehtiä… Blogia sen sijaan voi vallan hyvin päivittää piikkareissa!

  Tykkää

 3. Paluuviite: Sinfonia Lahti soitti elokuvamusiikkia Verkatehtaalla « Sairio

 4. Paluuviite: Siivousta ennen siivouspäivää | Sairio

 5. Paluuviite: Ompele napit koneella | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s