Lumilinna lelulaatikoilla

Muoviset säilytyslaatikot ovat mainioita muotteja lumilinnan rakennuspalikoiksi. Usean laatikon ja lapsityövoiman käytöllä saa työpäivän jälkeen aikaiseksi suuremmankin rakennelman, ja homma on huomattavasti kevyempää kuin pallojen pyöritys pitkin pihaa ja niiden nostelu toinen toisensa päälle.

lumilinna-laatikkomuoteilla

Lumikuutioiden tai -suorakaiteiden käytöllä on sekin hyvä puoli, että pihaansa saa jättikokoisen lumilyhdyn, kun jättää palojen välit tilkitsemättä. Kuusikerroksinen ja kaksimetrinen lyhty on pimeän tulle aika vaikuttava näky jo yhdellä ulkoroihulla!

lumilinnalyhty

Edit 20.40: Sitä paitsi lumilyhty muuttaa maiseman täysin oranssiksi pimeällä.

4 ajatusta artikkelista “Lumilinna lelulaatikoilla

  1. Upea!! Tuollaisia on rakenneltu meilläkin useana talvena. Helppoa ja tulee siistiä jälkeä. Harmittaa kun jälkikasvu jo lähes täysi-ikäisiä eivätkä enää rakentele linnoja. Kehtaako sitä keski-ikäinen nainen yksin lumilinnaa rakentaa? Lelulaatikot on kyllä edelleen tallessa…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s