Työselostus: konesaumatun peltikaton maalaus

Ensimmäisenä päivänä katto pestiin huolellisesti kohta kohdalta. Toisena päivänä tehtiin katon korjaustöitä pääasiassa tiivistyskittausta 2h/2hlö. Toisena päivänä tehtiin myös reuna-alueiden rajausta (nämä kohdat käsiteltiin kahteen kertaan) ja ruostekohtien hionta sekä maalaus. Kolmantena päivänä katto pohjamaalattiin sivellintyönä kauttaaltaan, tässäkin maalin levitys tapahtuu ruiskulla ja maali sivellään heti perään ennen kuin se kuivuu. Sivelyllä varmistetaan tartunta ja ruiskulla yhtenäinen kalvopaksuus kaikkialla. Pohjamaali kuivuu hyvin nopeasti hyvässä säässä pintamaalauksen edellyttämään kuntoon, kuten tässäkin tapauksessa, ja näin pintamaalaus voitiin suorittaa samana päivänä.

Maali Eskaro Oy:n Ritari-ruosteenestomaali ja RK-peltikattomaali. Sävy RR23, tumma harmaa.

talo-takapihalta-katto-maalattuna

3 ajatusta artikkelista “Työselostus: konesaumatun peltikaton maalaus

  1. Paluuviite: Yllätysten yläkerta: harakankakkaa ja lammikko lattialla | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s