Viljelykartta

image

Tehdään pankin kirjekuoren takapuolelle multahanskat kädessä. Jätetään yöksi penkille sateeseen. Korjataan kahden viikon päästä lajit, kuin huomataan, mitä on istutettu. (Todennäköisesti korjataan myöhemmin lisää.) Säilytetään jääkaapin ovessa ja todetaan, että pitäisi merkitä kunkin lajin itäminen ensimmäisten vihreiden noustua. Todetaan, että persilja on paljon hitaampi kuin tilli.

Tietty rivit voisi merkitä  maahankin rullaksi käärityillä siemenpusseilla tai vaikka muoviveitsillä, mutta näin on jännittävämpää.

5 ajatusta artikkelista “Viljelykartta

  1. Se on kumma homma, että siinä kylvön hetkellä vannoo muistavansa lajit ja niiden paikat hamaan loppuun asti. Mutta ei, pari päivän päästä tuskin muistaa mitä maahan laittoi saatikka niiden paikat. Ja sitten seuraavaksi arvotaan nouseeko sieltä kylvetty laji vai rikkaruoho. Nyppiäkö vai ei – siinä vasta kysymys.

    Tykkää

  2. Minulla lukee nyt mökillä joidenkin rivien päässä että: Kikka! Pistin kahtakin lajia samaan vakoon, jotta jotakin nousisi. Voipi tulla viidakko tai sitten vaan autio maa. Kikalla sain myös testattua itävätkö omat vai tädin keräämät kehäkukan siemenet?

    Tykkää

  3. Paluuviite: Kasvimaakartta | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s