Pojan pyörä varastettu

Olin kuullut parilta tutulta, että omasta pihasta oli viety polkupyörä. Meillä ei käynyt ihan niin – pojan fillari vietiin kaverin pihasta kyläreissun aikana!

Soitin vakuutusyhtiöön ja kysyin toimintaohjeita. Voin tehdä vahinkoilmoituksen, kunhan olen saanut poliisilta tutkintailmoituksen. Sitä varten piti tehdä rikosilmoitus, ja sen hoidin päivystävän poliisin neuvosta netissä. Pyöriä viedään poliisin mukaan päivittäin. Toiveet omaisuuden takaisin saamisesta eivät ole kummoiset, mutta jos virkavalta löytää kodittoman pyörän, jossa on tunnistetiedot, tulee kotiin ilmoitus.

Kunhan saan kuittauksen poliisilta, voin tehdä kirjallisen ilmoituksen tapahtuneesta vakuutusyhtiöön, jossa sitten ratkaistaan mahdolliset korvaukset omavastuilla vähennettyinä. Pahaa pelkään, että pyöräilykausi vetelee viimeisiään ennen kuin asiasta on päätös tai pojalla on uusi pyörä. En tiedä, odottaisiko lämpimän syksyn jatkuvan vai toivoisiko lunta maahan pikaisesti.

Pyörä oli 24-tuumainen, 21-vaihteinen Nakamura Rave. Väri sininen, pinta uudenkarhea: ostettu kesällä synttärilahjaksi. Jos sellaista täällä Sairion suunnalla näkyy, niin ilmoitathan mulle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s