Kissatytön lainavaatteet

Pyhäinpäivä oli ja meni ja Halloween siinä sivussa. Lapsella olikin viikon aikana monta aiheeseen liittyvää rientoa: koulun Halloween-disko, kaverin Halloween-synttärit ja vielä toisen kaverin Halloween-juhlat. Eikä mitään päällepantavaa.

kissanaamari

Onneksi Hämeenlinnan kaupunginteatterin pukuja vuokrataan yleisölle. Pukuvuokraamosta löytyi hieno kissanaamari ja siihen kuuluva pitkä häntä. Omasta vaatekaapista napattiin mustat trikoot ja pitkähihainen paita sen pariksi.

Hyvää jutussa oli se, että koululainen sai pukeutua haluamaansa naamiaisasuun. Parempaa se, että viikon laina-aikana asua käytettiin koko rahan edestä useilla kekkereillä. Ja parasta se, että huomenna voin palauttaa naaman ja hännän takaisin eikä mun tarvitse säilöä niitä kotona odottamassa seuraavaa kertaa, jota ei ehkä koskaan tule.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s