Aikuinen käytti kävelyreitin kuntotelineitä

wpid-aikuinen-kuntotelineilla.jpg

Hämeenlinnan rantareitillä saatiin hieraista sunnuntaina silmiä: kävelytien kupeessa sijaitsevilla kuntotelineillä oli aikuinen ihminen. Paikallinen sunnuntaikävelijä onnistui ikuistamaan tilanteen kuvaan, joskaan kuntoilulaitteita käyttävän henkilön henkilöllisyys ei kansalaistiedusteluista ja poliisitutkimuksista huolimatta selvinnyt.

Silminnäkijä kertoo: – Olen kävellyt reitillä satoja kertoja, ja aina on kalliit laitteet jätetty rauhaan. On aikuisilla ihmisillä ollut sen verran rotia, etteivät sentään päivänvalolla ole alkaneet raudoissa roikkua! Nyt en ollutjaan uskoa silmiäni, kun keskellä kirkasta päivää mies nojaili telineeseen sen näköisenä kuin aikoisi tehdä jotain kuntoiluliikkeitä. Oli sentään sen verran häveliäs, että keskeytti aikeensa, kun katsoin pitkään ja pahasti ja otin kännykällä kuvan. Epäilen, että oli kuitenkin jo ehtinyt jokusen leuan vetää.

Luonnonhoitotoimiston edustaja on niin ikään tuohduksissaan kuntoilutelineiden käyttöepäilystä: – Sen ymmärtää, että lapset kiipeilevät laitteissa. Sekin on tietyissä tilanteissa hyväksyttävää, että eläkeläiset ottavat tukea tangoista tai pitävät paussin kävelyretkellään. Mutta se, että aikuinen olisi käyttänyt kuntotelineitä lihashuoltoon tai venyttelyyn, on ennenkuulumatonta röyhkeyttä. Telineet ovat kaupungin omaisuutta eikä niitä saa mennä kuluttamaan tai naarmuttamaan.

Kanta-Hämeen poliisin mukaan epäillyn väärinkäytöksen tekee raskauttavaksi teon tarkoituksellisuus: telineiden välittömään läheisyyteen oli pysäköity pyörä. – Aivan kuin ihminen olisi tullut tieten tahtoen paikalle kuntoillakseen kuntoilutelineissä. Tällaiseen paatuneisuuteen ja piittaamattomuuteen ei joka päivä törmää – onneksi! huokaa valvontaviranomainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s