Tahrantorjunnan uusi aika on nyt

Oletko sinäkin kyllästynyt vanhoihin tiskirätteihisi, jotka siivoamisen sijaan vain levittävät likaa? Etovatko sinuakin bakteereja kuhisevat vanhanaikaiset liinat? Eihän sinustakaan ole mukavaa pitää kauniissa keittiössäsi haisevia ja epäsiistejä kankaita? Epäilyttäväkö sinuakin massatuotantona tehtävät ja täysin epäekologiset, keinokuituiset tuotteet? Eihän sinustakaan oli mukavaa täyttää kaappiasi erilaisilla räteillä, lumpuilla, karhunkielillä ja muilla välineillä?

Unohda kaikki tuo: tahrantorjunnan uusi aika on nyt.  Markkinoilla on nyt vallankumouksellinen innovaatio siivousteknologian alalla. Saatavilla on täysin uudenlainen tahrantorjuntajärjestelmä, joka perustuu alkukansojen ikiaikaiseen viisauteen. Tarvitset vain yhden tuotteen, joka tekee kaiken: se puhdistaa, kuivaa ja kiillottaa pinnan kuin pinnan helposti, nopeasti ja luonnollisesti.

Afrikankukka-järjestelmä on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas, sillä yhdellä tuotteella pyyhit lian, hankaat tahrat tai kuivaat pinnat. Järjestelmä on ekologinen, sillä et tarvitse muuta kuin vettä – ei siis haitallisia kemikaaleja tai desinfioivia myrkkyjä keittiöösi, joten menetelmä on turvallinen niin sinulle kuin läheisillesi ja ennen kaikkea lapsillesi.

wpid-afrikankukka-tiskirätti.jpg.jpeg

 

Puhdistusjärjestelmän teho perustuu huolellisesti valittujen materiaalien luonnollisiin ominaisuuksiin. Käyttöön on looginen värikoodaus: liinan tummimmat osat on tarkoitettu vaikeisiin tahroihin ja pinttyneeseen likaan, vaaleampi värialue keskivaikeaan likaan ja valkoinen osio kevyeen pyyhkimisiin ja kiillottamiseen. Ilmava rakenne takaa sen, että tuote kuivuu käytön välillä nopeasti. Tuotteen voi myös kätevästi pestä koneessa muun pyykin mukana!

Tämän helpompaa ei lianpoisto voisi olla. Tilaa omasi nyt ja astu tahranpoiston uuteen aikakauteen!

**

Kiitos inspiraatiosta, Pirjo.

5 ajatusta artikkelista “Tahrantorjunnan uusi aika on nyt

 1. On tullut kokeiltua kaikenlaisia jämälankoja näiden reikäliinojen tekoon. Yllättävä havainto: kaikki materiaalista riippumatta kestää keittämisen. Kyllä pöpöt kuolee. Akryylilanka on kuulemma parasta pahojen tahrojen irrotuksessa. Miksi todella ostta kaiken maailman vetteksejä.

  Tykkää

  • Ajattelin kokeilla rätin laittamista tiskikoneen aterinkoriin (tai miksei koneen yläritilän pohjalle levälleen), luulisi puhdistuvan niillä aineilla! Siellä muuten pesen tiskiharjankin tosi usein.

   Tykkää

 2. Tiskirätti astianpesukoneessa on kokeiltu ja toimii, kunhan pitää huolta ettei se lähde leijailemaan ja tuki poistovesiaukkoa.Tiskikoneen lämpötila ei tosin korvaa keittämistä mutta hyvinkin pyykinpesukoneen kirjopesun 40 tai 60 .

  Tykkää

 3. ja kertakäyttöinen liina tosilikaan: perinteinen miesten kalsarinlahje. ei tartte osata kuin repäistä riekale. Toimii kun likaa ja miehiä riittää talossa. Meillä on!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s