Paketoipa pallo

Epäsäännöllisen muotoisten kappaleiden paketoiminen on vaikeaa. Miten käärit kauniiseen pakettiin esim. nuken, jolla on neljä sojottavaa raajaa ja viidentenä ulokkeena pää? Tai kuinka annat lahjaksi pallon ilman että sisältö on ilmeinen? Entä pehmeät paketit, joista menee sormi läpi jo matkalla juhliin?

Ratkaisu on pahvilaatikot. Mä olen säästänyt kapselikahvikoneen kahvipaketit, jotka ovat kevyitä pienehköjä kuutioita. (Yhteen mahtuu esim. iso karkkipussi ja leffalippu. Kahteen vastakkaiseen voi sulloa pienen pehmolelun, vaikka sillä olisi kärsä tai pyrstö.) Ja paketointi on maailman helpoin homma!

wpid-lahjapaketti.jpg

Arvaisitko, että täällä on sisällä koira ja karkkipussi?

Yksi ajatus artikkelista “Paketoipa pallo

  1. Paluuviite: Kotitekoiset synttärikortit | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s