Makkarin katto maalattu

wpid-makuuhuoneen-katto.jpg

Makuuhuoneen katto on alunperin ollut vihreä – se selvisi, kun puretin huoneen nurkassa olevan komeron muutama vuosi sitten. Komeron ympäriltä paneeli on jossain vaiheessa maalattu valkoiseksi, ja nyt oli aika tehdä katosta taas tasavärinen.

Koska mulla ei ollut tietoa, millä kattoa oli maalattu, vanha pinta hiottiin ensin rikki, minkä jälkeen siihen siveltiin tartuntapohjamaali (vesiohenteinen Coloria Exo). Samalla tartuntamaalilla peitettiin myös huoneen yhden nurkan tiiliseinä, missä on aikanaan ollut ensin puuhella ja sitten todennäköisesti pönttö- tai kaakeliuuni. (Viimeksi siitä on purettu suihkukoppi.) .

Pintamaalina samoin vesiohenteinen Värisilmän kattomaali 3, joka sävytettiin Tikkurilan vanhan ajan värikartassa olevaan sävyyn 332X. Maalaus kahteen kertaan.

3 ajatusta artikkelista “Makkarin katto maalattu

    • Arvaas, miten se maalinostoreissu meni: olin hakemassa Otexia, mutta sitä ei mulle myyty! RTV:llä kolmosen purkki olisi maksanut 81 euroa, joten otettiin vertailu Pintavärin tarjontaan. Otex oli siellä halvempaa, mutta myyjä teki niin hyvän tarjouksen kilpailijan tuotteesta, että se lähti mukaan noin puoleen hintaan. On todella vaikeaa perustella itselleen, miksi maksaisi kaksi kertaa niin paljon, kun myyjän mukaan lopputulos on aivan sama.

      Tykkää

  1. Paluuviite: Permoa permantoon | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s