Makkarin sisäseinään puukuitulevy

Makuuhuoneen neljästä seinästä kaksi on hirttä, yksi lautaa ja yksi tiiltä ja kipsilevyä. Ehjin hirsiseinä (johon ei ole tehty ruokakomeron ovia tai kaiverrettu sähköjohtoja) jätetään toistaiseksi silleen. Kolmelle muulle seinälle laitettiin puukuitulevyt. Levyt kiinnitettiin suoraan pintaan ilman koolauksia.

wpid-huokoleijona-puukuitulevy.jpgTuote oli Huokoleijona, ja olikin nimensä mukaista: pölinä oli aikamoinen! Toistaiseksi pinta on vasta harjattu irtopudusta, seuraavaksi se pitäisi esimaalata, sitten paperoida ja vasta sen jälkeen tehdä lopullinen pinta.

Onko näkemyksiä ns. hengittävästä ja vesiohenteisesta tuotteesta? ’Hengittävän’ voi laittaa termimerkkeihin, sillä asiantuntijoita laidasta toiseen tuntuu olevan keskustelupalstat pullollaan. Ketä uskoa? Talo on siis hirsirunkoinen, ulkolaudoitus on tehty suoraan hirren päälle ja maalattu A) ’jollain’ B) Vinhalla. Sisäpuolella hirren päällä nyt siis puukuitulevy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s