Läppärille pussi

Läppäri on pyörinyt laukuissa ja pöydillä ja sohvilla ja sängyillä ja vaikka missä ilman mitään suojaa vasta vuoden. Onhan siinä kovat kuoret, mutta ompelin silti näön vuoksi Chromebookille oman kodin.
Vuorina on farkkukangasta ja päällisenä Finlaysonin Satoa – kumpikin jämäpaloja aiemmista ompeluksista. 

image

Jos olisi halunnut jämäkämmän laukun, olisi näiden väliin voinut laittaa pehmusteen. (Sen olisi voinut saksia vaikka istuin- tai makuualustasta tai kuplamuovista tai pehmustetusta postipussista.) Jätin fyllit tekemättä, kone kun ei kovin paljon matkustele. Nyt sen voi huoletta jättää vaikka sohvalle, jossa se naamioituu yhdeksi muista tyynyistä.

Note to self: jos läppäri on hukassa, katso sohvalta.

2 ajatusta artikkelista “Läppärille pussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s