Maalaa Lundia lattiamaalilla

wpid-maalattu-lundia-kirjoituspöytä.jpg.jpegLundia on uskollinen ystävä. Kirjahyllyt ja kirjoituspöytä ovat muuttaneet mukanani kymmeniin osoitteisiin vuosikymmenten aikana – ja kyllä se niistä näkyykin. Laatikostosta on vähän reuna repsahtanut ja pöytälevy on yrittänyt salaa haljeta, mutta laadukasta tavaraa kannattaa korjailla.

Pöytälevystä hiottiin pinta rikki ja päälle siveltiin kerros Otex-tartuntapohjamaalia. Sen kuivuttua levy maalattiin kahteen kertaan Permo-lattiamaalilla. Laatikostojen kuoret saivat saman käsittelyn (paitsi seinää vasten tulevat takalevyt). Laatikoille ei tehty mitään (ei edes pyyhitty rätillä), ja vanhan mäntypinnan kontrasti kiiltävän maalin kanssa on aika mukavan näköinen.

(Joo, pitäisi varmaan tuolikin paikkailla.)

2 ajatusta artikkelista “Maalaa Lundia lattiamaalilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s