Leikittäiskö juhlia?

Leikittäiskö, että ne olisi tehneet isot järjestelyt, kun olisi kyseessä isot juhlat ja kesäkauden päättäjäiset mökillä? Leikittäiskö, että kaupasta olisi ostettu ruokaa koko komppanialle ja kotoa tuotu omat uunivuoat ja tarjoiluastiat? Ja leikittäiskö vielä, että olisi vuokrattu asuntoauto, että kaikille olisi mukavat makuupaikat, lapset pääsisivät suihkuun eikä välttämättä tarvitsisi käydä huussissa?

Leikittäiskö, että se päättäisi ottaa suihkun ennen vieraiden tuloa mutta vedentulo loppuisi juuri, kun sampoot olisi tukassa. Ja leikittäiskö, että vuokrafirmasta ei kukaan lähtisi lauantaina tarkastamaan tilannetta. Ja leikittäiskö, että se sitten pesisi tukkansa kylmällä kaivovedellä kylmässä saunassa?

Sopisko, että sitten tulisivat vieraat ja ruoka olisi valmista uuniin, mutta kotoa tuotu vuoka ei mahtuisikaan? Leikittäiskö, että DDR:läiset ja puolalaiset emalikulhot olisivat tosi hienot valmistus- ja tarjoiluastiat ja että kenelläkään ei oikeasti vielä ollut nälkä?

Sitten tää menis illalla käymään huussissa silmälasit pipon päällä ja kolauttaisi ne pimeässä ovenkarmiin. Sitten nää ottaisivat tuvasta kaikki taskulamput ja lähtisivät etsimään sitä silmälasien linssinpuolikasta mutta ei säkkipimeässä tietenkään löytäisi sitä?

Hei ja sitten kaikilla voisi olla tosi hauskaa ja vieraat lähtisivät yöllä ajamaan kotiin? Ja osa porukasta menisi asuntoautoon nukkumaan, mutta siellä ei toimisikaan lämmitys? Ja sitten ne joutuisivat tulemaan mökkiin, missä ei oikeasti olisikaan tarpeeksi sänkyjä.

Ja tää olis sitten sitä mieltä, että mainiot kemut ja aurinko paistaisi ihanasti seuraavanakin päivänä. Olisko se kiva leikki?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s