Savumuikkutahna palttoonnapissa

Oli- ihme kyllä – jäänyt savustettuja muikkuja syömättä. Tein Soramäen Mikan reseptin mukaan tahnaa, jonka pursotin reikäleivän reikiin eli Väinämöisen palttoonnappeihin. Tarjosin napit viikonlopun vieraille alkudrinkin jälkeen ruokaa laitellessamme.

Tahna oli erinomaista, mutta alkuperäiseen reseptiin tai oikeastaan sen kuvituskuvaan täytyy sen verran kommentoida, että en tätä tarjoaisi viinin kanssa. Savukalan maku on sen verran voimakas, että viini vähintäänkin happanee suussa.

Yksi ajatus artikkelista “Savumuikkutahna palttoonnapissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s