FM testaa: ruohotrimmerit vertailussa

Kaikki eivät jaksa viettää kesäiltaansa nurmikkosakset kädessä tontin reunoja siistien. Otimmekin vertailuun ruohotrimmerit, joilla ruohonleikkuun viimeinen silaus sujuu – kirjaimellisesti – käden käänteessä.

Valitsimme testiin kaksi eri tyyppistä konetta: vihreän sähkökoneen ja keltaisen polttomoottorikäyttöisen laitteen. Testi suoritettiin autenttisessa ympäristössä ja realistisessa tilanteessa vasta-ajetun nurmikon reuna-alueilla. Kokeen aikana arvioitiin laitteen tehoa ja ajotulosta, käsiteltävyyttä ja käyttömukavuutta, käyntiääntä, tärinää, päästöjä sekä työturvallisuutta. Lisäpisteitä annoimme piha-uskottavuudesta.

Vasemmalla sähkökäyttöinen siimaleikkuri, oikealla bensalla käyvä isoveli.

Toimituksen valinta on vihreä sähkökone, sillä se käynnistyi.

2 ajatusta artikkelista “FM testaa: ruohotrimmerit vertailussa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s