Aamupala työmatkapyöräilijälle

Osallistuin tänään puoli kahdeksan aikaan Aamupala työmatkapyöräilijöille -tempaukseen Hämeenlinnassa kahden muun henkilön kanssa. Poikkesin työmatkallani Linnan pyöräverstaaseen kahville ja sämpylälle ja samalla paransin työmatkaturvallisuuttani ostamalla uuden kypärän. Kiitos kummastakin!

Työmatkapyöräily on mukavaa. Siinä saa konttorilotta olla ulkoilmassa ainakin kaksi kertaa päivässä ja päivän liikunta-annos tulee samalla vaivalla. Työmatka on siirtymistä kahden tilan välillä, ja jalkojen polkiessa voi joko olla ajattelematta mitään tai käynnistää aivonsa edessään olevaan tai taakseen jättämään.

Oma työmatkani on pelkkää luksusta: matkaa on vajaat kuusi kilometriä, joista suurin osa kulkee Vanajan rantaa ja pyörätietä pitkin. Aamuisin ihailen järveä ja suunnittelen tulevaa työpäivää; iltapäivisin ajan kahden uimarannan ja neljän terassin ohi ja suunnittelen tulevaa kesälomaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s