Hei hei Hero

Edellinen puhelin tuli tiensä päähän. Ostin uuden.

Hankinta oli helppo: työkaveri googletti (kiitos, search master) speksieni mukaiset vaihtoehdot noin kolmessa minuutissa, minä tein pikavertailun ja valinnan samassa ajassa. Myös tilaamiseen ja maksamiseen kului suunnilleen saman verran.

Puhelin tuli postiin parissa päivässä.

Aiempien käyttöönottokokemusten perusteella oletin asetusten vievän A) kauan B) hermot. Ei: illalla luuri lataukseen ja aamulla sim-kortti sisään. Muutama näpäyttely eli mm. kielen, kellonajan ja operaattorin valinta, kirjautuminen Google-tiliin ja tarpeellisten sovellusten lataus Play-kaupasta. Valmis! Kaikki puhelinnumerot paikoillaan ja tapaamiset allakassa, multimedia menee ja tulee, soitto soi ja laulu kanssa. Ja postausta pukkaa!

image

2 ajatusta artikkelista “Hei hei Hero

  1. Paluuviite: Kaupan amaryllis voitti itse kasvatetun 6-0 | Joulunaikaan

  2. Paluuviite: HTC Wildfiren muisti loppuu kesken | Viestintälotta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s