Putket suoriksi

Talossani tehdään nyt kuntotarkastuksessa esitettyjä korjauksia. Vaikeinta remontoinnissa tähän saakka on ollut remonttifirman löytäminen, mutta nyt kun miehet ovat talossa, edistys edistyy.

Otetaan esimerkiksi ’tekninen tila’ eli pohjakerroksen entinen varastokomero, johon on laitettu vesimittari ja lämminvesivaraaja.

Tilanne ennen:

Tilanne jälkeen:


Muoviputket on paitsi korvattu kuparisilla, tarpeettomat ”vesikierrot” on poistettu eli vesiputken ylimääräinen lenkki seinän läpi toiseen komeroon ja takaisin on oikaistu. (Näin sain lisää tilaa vaatehuoneeseenikin.) Lattia on valettu tasaiseksi. (Täytyy varmaan käydä hakemassa lisää lattialaattoja.)

Pre-ennen -kuva olisi ollut aivan liian realistinen julkaistavaksi. Ennen kuin remonttimiehet pääsivät töihin, he tyhjensivät varastokomerosta n sataaa kiloa tiiliä, harkkoja, korkkia, kaakeleita sekä mm. kumiveneen meloja.

Olen halukas ryhtymään blogiyhteistyöhön kenen tahansa professional organiserin kanssa!

4 ajatusta artikkelista “Putket suoriksi

  1. Jumiuduin lukemaan vanhojakin postauksiasi, ja tähän on aivan pakko jättää merkki. Uudet putket ovat NIIN kauniit! Miten voikin suoruus ja siisteys olla noin upeaa! Melkein herkistyn. Olisipa meilläkin joskus tuollaiset! Ah!

    Tykkää

    • Kiitos kiitoksista, koppi on nyt todellakin siisti ja suorat putket kuin taidetta betoniseinällä. Kyllä putkimies hommansa hoitaa, kun sen vihdoin saa paikalle!

      Tykkää

  2. Paluuviite: Seinien paperointia ja vähän muunkin | Sairio

  3. Paluuviite: Kellarikopin lattiarakenne | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s