Paineen alla pehmenee kovempikin

Painekattila on hyvä keksintö. Siellä kypsyy sitkeämpikin liha ja pehmenee kovempikin kappale.

Viikonloppua vietettiin lihapadan ääressä: aamulla pilkoin painekattilaan vanhaa ammua, lanttua, porkkanaa ja sipulia sekä pakolliset mausteet eli suolan, pippurin, rosmariinin ja kuution.

Kansi kiinni ja hellankulmalle hiljakseen kiehumaan. Ruoka-aikaan olikin jo valmista!

Seuraavan kerran taidan testata panna päällimmäiseksi suuria perunoita. Jos nekin tulisivat ns. samoilla tulilla, niin  homma olisi yhdellä vaivalla valmisteltu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s