Verhon käänteet kätevästi kaksipuolisella teipillä

verhokäänteet-kaksipuolisella-teipillä

Jos olisi vahingossa ostanut kaksi paneeliverhoa (50*240) ja yhden salusiinin (240*50), voisi koettaa paikata erehdystään kaksipuolisella tarrateipillä: Sillä voisi tehdä tarvittavan, verhotangon mentävän yläkäänteen. Sillä voisi myös lyhentää oikeansuuntaiset verhot oikean mittaisiksi alavaroista.

Jos ei sattuisi olemaan kaksipuolista tarraa saatavilla, voisi työhön käyttää myös maalarinteippiä, niittejä tai nuppineuloja. (Kahdella ensinmainitullahan voi hätätilanteessa korjata myös auenneen housunpuntin käänteen.)

Ja sitten vaan verhoja ripustamaan!

2 ajatusta artikkelista “Verhon käänteet kätevästi kaksipuolisella teipillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s