HYKin sivuilla tietoa Tuomelan sisäilma-asioista

Hämeenlinnan yhteiskoulun tiloissa järjestettiin tänään tiedotustilaisuus, jossa käsiteltiin Tuomelan koulurakennukseen ja sisäilmaongelmiin liittyviä terveysasioita. Paikalla oli erittäin laaja edustus kaupungin terveydenhuollon edustajia – yhtä monta kuin koululaisten vanhempia.

Ohjelma oli kattava: sisäilmatutkimuksia tehnyt kemisti kertoi tuoreista tuloksista, kaupungin vastaava palveluesimies kertoi kouluterveydenhuollon palveluista periaatteellisella tasolla, koululääkäri ohjeisti toimintaan oireilun varalta ja tilaajapäällikkö kertoi mm. tiedottamisesta ja siinä tehdyistä toimenpiteistä. Ohjelmassa oli tilaa kysymyksille ja keskustelulle (mutta lopuksi ei ollut tuntia tanssia).

Koulun sivuille onkin nyt rakennettu sisäilmakokonaisuus, mistä kiitos kaupungin viestinnälle ja rehtoreille. Pureskelu jatkuu: tilaisuuden päätteeksi päätettiin vielä apulaisrehtorin kanssa jatkaa sivujen työstöä, jotta saadaan tärkeimmistä ja yleisimmistä asioista aikaiseksi kysymys-vastaus-yhdistelmä. Myös tämäniltaisen tilaisuuden materiaalit tuodaan sivuille.

Jaa niin, tärkein asia: Kaupungin terveystarkastaja on tehnyt kenttäkoululle väliaikaistarkastuksen, jossa uunituoreista tiloista ei ole löytynyt huomautettavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s